In de maanden juni, juli en augustus zijn in totaal achttien fonkelnieuwe IVECO S-WAY’s het terrein van Bos Logistics op Schiphol Zuid-Oost op komen rijden. Deze internationaal uitgevoerde IVECO trekkers – voorzien van alle beschikbare technische features – houden ons wagenpark  up to date, zodat we kunnen blijven innoveren. De trucks worden specifiek ingezet voor de luchtvracht en dat is niet zonder reden.

Bos Logistics streeft voortdurend naar innovatie en verbetering. Dit zodat de klant nog beter kan worden bediend, er nog efficiënter kan worden gewerkt en – in een snel veranderende logistieke wereld – groei kan worden gerealiseerd. Kortom: We willen niet voldoen aan de verwachtingen van de klant, we willen deze overtreffen!

IVECO als trouwe metgezel
De basis voor de uitmuntende full service transportdienstverlening ligt in het goed uitgeruste wagenpark. We rijden al meerdere jaren én met succes met IVECO voertuigen. Fleet Manager David Fonseca zegt hierover: “IVECO heeft een goed dealer netwerk en een volwassen product in de vorm van de IVECO S-WAY. De trucks zijn betrouwbaar, waardoor een hoge uptime gegarandeerd is. IVECO biedt zekerheid en ontzorgt. De benodigde onderhoudsbeurten liggen ver uit elkaar en als de auto toch de garage in moet, werkt IVECO met een haal- en brengservice. Wel zo makkelijk!”

Één merk, één missie
Bos Logistics heeft meerdere werklocaties, waaronder de luchtvrachtlocaties Schiphol en Brussels Airport. Op deze locaties hebben we het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt, waardoor de behoefte aan meer eenheid ontstond. De IVECO trucks worden nu specifiek op de locatie Schiphol ingezet. Voor de chauffeurs werkt dit prettig. Zij weten wat de auto te bieden heeft en kunnen zich voor de volle 100 procent op het uit te voeren werk richten.

De nieuwe IVECO S-WAY’s beschikken over het benodigde ADR-pakket, waardoor we veilig en gegarandeerd gevaarlijke stoffen kunnen vervoeren. Met geavanceerde technologieën, zoals DAS en DSE, aangevuld met een airconditioning systeem, stand airco, stand kachel, lederen stuurwiel, brandstof besparende dynamo, compressor en stuurpomp, valt er voor de chauffeur niets te wensen over. De IVECO S-WAY’s zijn daarnaast geschikt voor het gebruik van HVO100, een biodiesel dat uit gerecyclede plantaardige oliën is geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat de auto’s actief bij kunnen dragen aan het bevorderen van een comfortabele en veilige wereld.

Een gedeelde passie, een gezamenlijke visie
De relatie tussen Bos Logistics en IVECO gaat ver terug en het is niet verwonderlijk dat de twee bedrijven elkaar steeds weer weten te vinden. Met een gedeelde passie voor innovatie, dagen de bedrijven zichzelf en elkaar steeds opnieuw uit om de horizon te verbreden. Bos Logistics en IVECO koesteren de samenwerking en zijn vastbesloten om de koers te blijven uitzetten naar een toekomst vol groei en innovatie.