HomeDiensten

BOS LOGISTICS

Full service transport

Wilt u luchtvracht of zeevracht efficiënt en veilig vervoeren of opslaan? Bos Logistics regelt het. Onze planners, chauffeurs en magazijnmedewerkers staan 24/7 klaar voor het transport, de opslag en overslag van uw goederen. En heeft u specifieke wensen of wilt u een vrachtwagen met chauffeur huren? Ons dedicated transport biedt u tal van mogelijkheden.

 

Bos Logistics is actief op Schiphol en andere grote luchthavens in Nederland en België. Daar leveren we on-airport-services, bereiden we transporten voor en handelen we douaneformaliteiten af. Ook zijn we ook inzetbaar voor vervoer van ADR- en high-value-goederen.

Lees meer

Bos Logistics is goed thuis in de Rotterdamse haven. We vervoeren zeecontainers, bevoorraden zeeschepen, verzorgen op- en overslag en doorlopen import- en exportprocedures. Naast reguliere ladingen vervoeren we ook geregeld ADR Klasse 1-ladingen en high-value-goederen.

Lees meer

Warehouse Schiphol beschikt over 8500 m2 loodsruimte en is voorzien van een rollenbaan ten behoeve van luchtvrachtcontainers en vliegtuigplaten.

Warehouse Rotterdam beschikt over 7000 m2 loodsruimte en is gespecialiseerd in het laden en lossen van zeevracht containers en opslag van uw goederen.

Lees meer

 

Cargo

Bel ons voor meer informatie op (020) 655 70 80. Of vul het onderstaand formulier in, dan nemen we contact met u op.

    Niet gevonden wat u zocht? Contact onze klantenservice of stuur ons een mail!