HomeWarehouses

Warehouse Schiphol

Warehouse Schiphol beschikt over 8500 m2 loodsruimte en is voorzien van een rollenbaan ten behoeve van luchtvrachtcontainers en vliegtuigplaten.

Warehouse Rotterdam

Warehouse Rotterdam beschikt over 7000 m2 loodsruimte en is gespecialiseerd in het laden en lossen van zeevracht containers en opslag van uw goederen.

Douane entrepot

TAPA FSR gecertificeerd

Certificeringen

Onze warehouses op Schiphol en Rotterdam beschikken over een douane entrepot. Dit houdt in dat lucht- of zeevracht (douane goederen) opgeslagen kunnen worden zonder dat deze gelijk ingevoerd moeten worden. De invoer kan plaatsvinden op het moment dat de goederen daadwerkelijk een nieuwe bestemming krijgen. Voorwaarde om als douane entrepot te mogen functioneren is dat de goederen altijd volledig administratief en fysiek gevolgd en geïdentificeerd kunnen worden. Bos Logistics beschikt dan ook over een uitstekende goederenadministratie en heeft de hoogste douane certificering (AEO) en hoogste wereldwijd veiligheidscertifcaat met betrekking tot de veiligheid van de warehouse, genaamd TAPA EMEA FSR (Freight Security Requirements).