HomeWie zijn wij

Tegenwoordig telt ons wagenpark circa 275 trekkende eenheden en 250 opleggers met een capaciteit van 1 tot 25 ton. Hiermee kan aan vrijwel alle eisen van de klanten voldaan worden. De medewerkers van Bos Logistics beschikken over de benodigde opleidingen en ervaring. Opleidingen staan daarbij hoog in het vaandel. Er wordt veel geïnvesteerd in opleidingen in alle lagen binnen de onderneming. Voor Bos Logistics is dit één van de pijlers om de kwaliteit te borgen, nu en naar de toekomst.

Een ander onderscheidend vermogen is de hoogstaande automatisering. Het TMS (Transport Management Systeem) is qua automatisering het hart van de onderneming. Door de automatisering kan Bos Logistics haar klanten efficiënt bedienen. Dit gaat dan niet alleen om het feitelijk plannen van de wagens, maar ook door de koppelingen tussen de systemen van de klant en Bos Logistics. Verder is Bos Logistics in staat om uitgebreide rapportages met eventuele KPI’s te presenteren aan haar klanten.

Met onze kennis, ervaring, materieel, systemen maar bovenal onze passie in de logistieke dienstverlening kunnen wij onze klanten gerichte oplossingen bieden binnen de logistiek om daarmee een bijdrage te kunnen leveren tot hun succes.

De geschiedenis van meer dan 60 jaar Bos Logistics

Bos Logistics kent een geschiedenis van 3 generaties waar al vele mensen hebben bijgedragen aan de groei en uitbreiding van onze transport oplossingen.

1961
Oprichting

1961 is het jaar van ’the beginning’ van Bos: in dat jaar is de heer Leen Bos begonnen met 1 Bedford.

1975
L. Bos Transport BV

De opdrachten namen toe, waardoor in 1975 besloten werd een BV op te richten, genaamd L. Bos Transport BV.

1980
Bergschenhoek

In de jaren daaropvolgend groeide het bedrijf zodanig dat gekeken moest worden naar een nieuwe, grotere locatie. In 1980 werd het perceel aan de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek gekocht. De werkplaats werd gebouwd voor het onderhoud van het eigen wagenpark op eigen terrein.

1990
Frank Bos

In de jaren 90 kwam Frank Bos, zoon van Leen Bos, in de onderneming. Hij heeft in de jaren daarop het bedrijf geleidelijk overgenomen van zijn vader en is momenteel nog steeds eigenaar van het transportbedrijf Bos Logistics.

2002
Schiphol

Opening vestiging Schiphol

2005
Zaventem (België)

Opening vestiging Zaventem (België)

2009
Rotterdam

Opening vestiging Rotterdam