Ook uw medewerkers kunnen volledig gesubsidieerd opleidingen volgen met subsidie REACT-EU!

Sinds februari is het mogelijk medewerkers in de luchtvaartsector kosteloos een boost te geven in de ontwikkeling van hun vak-, beroeps- en/of basisvaardigheden.

Bos Logistics is de eerste werkgever in de vrachtsector die gebruik maakt van deze mogelijkheid.

Sake-Christiaan Stelpstra, HR Manager Bos Logistics, aan het woord:
“Naar aanleiding van een bericht in de ACN nieuwsbrief zijn wij in contact gekomen met Jeroen Stolk van het Sector Fonds Luchtvaart. Na een helder gesprek over de mogelijkheden om bij een vooropleidingsniveau van MBO-niveau 2 en lager 100% van de kosten gesubsidieerd te krijgen zijn wij intern op zoek gegaan naar kandidaten.

Inmiddels hebben we al 7 aanvragen ingediend, de opleidingen variëren van communicatie- en managementtrainingen tot rijlessen voor C en CE.

Met behulp van een externe jobcoach krijgen we goed inzicht in de mogelijkheden en wensen van de medewerkers en kunnen we een passend ontwikkeltraject aanbieden. Dit advies is soms opgebouwd uit meerdere opleidingen en sluit aan bij de koers van de organisatie.

We merken dat er onder onze medewerkers veel belangstelling is om zichzelf verder te ontwikkelen en het is een mooie impuls voor onze Bos Academy, hiermee hebben we meer opleidingsbudget voor onze medewerkers.

Kortom een prachtige kans voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen en voor onze organisatie om dit kosten neutraal aan te bieden.”

Ook voor uw medewerkers kan dit interessant zijn. Voor de doelgroep “Werkenden met maximaal MBO2-diploma” komen externe opleidingen basis-, vak- en beroepsvaardigheden volledig voor subsidie (100%) in aanmerking EN ontvangt de werkgever een vergoeding van 12,95 voor ieder lesuur in diensttijd.

Wilt u meer weten? Lees dan bijgaande flyer of neem contact op met Jeroen Stolk

Klik hier voor de flyer