Ruim een jaar geleden zijn wij gestart voor KLM E&M. Een van de kernafspraken bij deze transitie was de verduurzaming van het wagenpark van Bos Logistics. Met trots hebben we twee nieuwe motorwagens voor KLM E&M geïntroduceerd, waarmee een derde cruciale stap in dit traject wordt gezet.

Het vervangen van de oude dieselbusjes door elektrische voertuigen, gecombineerd met de overgang van vrachtwagens naar HVO100 (Hydrotreated Vegetable Oil), heeft direct gezorgd voor een significante reductie van de stikstofuitstoot.

Met de vervanging van de oudste twee vrachtwagens door de nieuwste modellen, onderstrepen we onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Wij staan voor een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

De inzet van elektrische voertuigen en vrachtwagens die rijden op HVO100 helpt niet alleen bij het verminderen van stikstofuitstoot, maar draagt ook bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Dit is een cruciale stap in de strijd tegen klimaatverandering.

De nieuwe voertuigen vervangen hun oude, vertrouwde tegenhangers en bieden tal van nieuwe voordelen:

  • Linkerkant met compleet openslaande deuren: Deze functie zorgt voor een betere toegankelijkheid en efficiënter laden en lossen.
  • Verplaatsbare rong: Dit biedt meer flexibiliteit bij het organiseren van de lading.
  • Ruime laadklep plateau: Dit vergemakkelijkt het laden en lossen van goederen.
  • Lowliner uitvoering: Dit zorgt voor een verbeterde instap en laadhoogte, wat de veiligheid en efficiëntie verhoogt.

De samenwerking met KLM E&M toont aan dat samenwerken de sleutel tot succes is naar een groenere toekomst, waarbij innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan.

De twee nieuwe motorwagen zijn vorige week ceremonieel overgedragen door Frank Bos Jr., directeur Bos Logistics aan Marc Beumer, Direct Support Leader KLM E&M.